
Selam 🙂
Yeni bir blog yazısı, bu sefer konumuz biraz özel ama yine de sizinle paylaşalım istedik. Innovia Marketing, günden güne kalabalıklaşıyor, müşteri portfolyosuna her hafta bir yenisini ekliyor. Tabi en iyi şekilde hizmet vermeye çabalarken, reklam da çıksın, tıklansın da, ses de getirsin derken, zaman zaman sıkışıyoruz. Yok, itiraf edeyim, çoğu zaman sıkışıyoruz. Tabii işler aksamasın diye, kendimizi aksattığımızı kabul etmeliyiz.
Yaratıcı ekip, kalabalıklaştıkça aklı karışmasın diye yeni bir düzene başvurdu. Kalabalık ekibimizi ortadan ikiye böldük, onlar da markaları aldım- verdim yaparak bölüştü. Böylece herkes daha az bölünerek, daha odaklı çalışabilecek. Kalan zamanı da daha parlak fikirler bulmaya ayıracağız.
Bu demek değil ki birbirimizden bihaber olacağız. Toplantılar, işler, oturma düzeni yine hep birlikte. Dediğim gibi bu yeni düzenle daha koordine, daha yaratıcı olarak yolumuza devam edeceğiz.
Bir kaç gündür uyguladığımız bu sistem, şimdilik gayet yolunda görünüyor. İşler tıkırında yani. Öyle de devam edecek gibi görünüyor. Zaten yenilik kime iyi gelmez ki?
Ha bu arada, terzinin dikemediği sökükten bahsederken, Innovia’nın kendi Facebook sayfasını kastetmiştim. Malum, iş yoğunluğundan oraya bakacak pek zamanımız kalmıyor. Artık ona da daha çok ilgi göstereceğiz tabii 🙂
Bakalım bakalım, yeni sistem nasıl işleyecek..